FESTIVALUL MULTISPORT „TRIUMF„

ORGANIZATORI:

CLUBUL SPORTIV OLIMPIC TRIUMF 

GRADINITA 111 BUCURESTI

 

PARTENERI:

FEDERATIA ROMANA SPORTUL PENTRU TOTI

ASOCIATIA MUNICIPALA SPORTUL PENTRU TOTI BUCURESTI

INSPECTORATUL SCOLAR BUCURESTI

 

               FESTIVALUL MULTISPORT „TRIUMF„  , EDITIA A-II-A, BUCURESTI,  05  IUNIE  2019     este o manifestare sportiv-cultural-artistica organizată sub patronajul Inspectoratului Școlar.

       Scopul proiectului este acela de a fortifica organismul şi a spori capacitatea de muncă fizică şi intelectuală a copiilor; de a valorifica deprinderile şi priceperile motrice însuşite în orele de educaţie fizică într-o competiţie; de a satisface dragostea pentru mişcare şi joc în aer liber si de a dezvolta trăsături pozitive ale caracterului şi personalităţii copilului.

Participanţi

Echipe din unităţi de învăţământ: gradinite, cluburi sportive, asociaţii şi  fundaţii sportive şi de tineret, palatele copiilor din Bucureşti, fiind destinat copiilor cu varste cuprinse intre 4-7 ani.

Desfasurarea Festivalului

Festivalul se va desfăşura în ziua de 05 iunie 2019  începând cu ora 10:00,

Locatie: Bucuresti

Categorii de varsta : prescolari (grupele mijlocii si grupe mari)

Inscrierea participantilor

Înscrierea în concurs se va face pe baza fisei de inscriere completata si trimisa pe mail-ul: festivalmultisport@gmail.com , pana la data de 03 iunie 2019, grupa fiind formata din minim 10 participanti si  maxim 15 participanti

Proba: Traseul aplicativ cu urmatoarele elemente: sacul, scarita, coarda, mingii, jaloane, etc.

Premii

Organizatorul asigura fondul de premiere, diplome pentru toţi participanţii / premii surpriză / diplome/ adeverinte pentru coordonatorii echipelor, cadrelor didactice, etc

 

DESCARCA REGULAMENT SI FISA DE INSCRIERE