FESTIVALUL MULTISPORT „TRIUMF„

ORGANIZATORI:

CLUBUL SPORTIV OLIMPIC TRIUMF 

GRADINITA 229 BUCURESTI

 

PARTENERI:

FEDERATIA ROMANA SPORTUL PENTRU TOTI

ASOCIATIA MUNICIPALA SPORTUL PENTRU TOTI BUCURESTI

INSPECTORATUL SCOLAR BUCURESTI

 

               FESTIVALUL MULTISPORT „TRIUMF„  , EDITIA A-I-A, BUCURESTI,  06  IUNIE  2018     este o manifestare sportiv-cultural-artistica organizată sub patronajul Inspectoratului Școlar.

       Scopul proiectului este acela de a fortifica organismul şi a spori capacitatea de muncă fizică şi intelectuală a copiilor; de a valorifica deprinderile şi priceperile motrice însuşite în orele de educaţie fizică într-o competiţie; de a satisface dragostea pentru mişcare şi joc în aer liber si de a dezvolta trăsături pozitive ale caracterului şi personalităţii copilului.

Participanţi

Echipe din unităţi de învăţământ: gradinite, cluburi sportive, asociaţii şi  fundaţii sportive şi de tineret, palatele copiilor din Bucureşti, fiind destinat copiilor cu varste cuprinse intre 4-7 ani.

Desfasurarea Festivalului

Festivalul se va desfăşura în ziua de 06 iunie 2018  începând cu ora 10:00

Categorii de varsta : prescolari (grupele mijlocii si grupe mari)

Inscrierea participantilor

Înscrierea în concurs se va face pe baza fisei de inscriere, grupa fiind formata din minim 10 paticipanti si  maxim 15 participanti

Proba: Traseul aplicativ cu urmatoarele elemente: sacul, scarita, coarda, mingii, jaloane, etc.

Premii

Organizatorul asigura fondul de premiere, diplome pentru toţi participanţii / premii surpriză / diplome/ adeverinte pentru coordonatorii echipelor, cadrelor didactice, etc

 

DESCARCA REGULAMENT SI FISA DE INSCRIERE