Joita Gabriela Roxana

 

                                       

                 Motto: “ Never stop dreaming. Never stop dancing ”

 

             Performer in dansul sportiv , Roxana Gabriela Joita a schimbat stralucirea ringului cu rigoarea antrenoratului in urma cu 8 ani. Din frageda copilarie s-a indragostit de dans si a manifestat  pasiune pentru acest sport rafinat si elegant. A inceput sa scrie fila cu fila povestea vietii ei de dansator, coregraf si  antrenor.

              S-a format incepand cu anul 2000 , ca dansator de performanta la Palatul National al Copiilor Bucuresti, a activat pana in 2008 , succesiv, la clubul de dans sportiv Pas in Doi Bucuresti si Hobbydance Bucuresti , a participat la cantonamente , stagii de pregatire ( dintre care amintim seminarii de pregatire latino cu Slavik Kryklyvyy) si a castigat premii la numeroase competitii nationale .

             Dragostea pentru dans a determinat-o sa urmeze studii de specialitate in perioada 2010 – 2012, sa devina antrenor de dans acreditat dupa finalizarea studiilor masterale in Performanta Sportiva – specializarea Dans Sportiv din cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport  si sa transmita pasiunea si tainele dansului atat micilor viitori dansatori cat si adultilor. De la inceputul carierei de antrenor , anul 2008 , si pana in prezent a pregatit cu profesionalism un numar considerabil de copii care au participat cu dansuri complexe si variate la numeroase festivaluri ( “ Triumf “, “The Joy of Dance” ) si competitii locale (“ Stelele Aurii ”, “Dance &Music Fest”) ,  sau nationale de gen (“Romania World’s Dancemasters “) . Insusindu-si din tainele dansului , copiii au impresionat audienta si juriul  clasandu-se mereu pe podium.

               Abilitatile sale confera valoare unei varietati de cursuri: pe diferite niveluri de varsta, in formule adaptate (formatie , pereche) si cu specific divers (modern, contemporan, sportiv, traditional, de caracter).

https://www.facebook.com/joita.roxana.1