Natalia Iavin

 

                                       

                 Motto: “ Never stop dreaming. Never stop dancing ”

 

             Performer in dans si nu numai , Natalia Iavin a schimbat stralucirea ringului cu rigoarea antrenoratului in urma cu peste 10 ani. Din frageda copilarie s-a indragostit de dans si a manifestat  pasiune pentru acest sport rafinat si elegant. A inceput sa scrie fila cu fila povestea vietii ei de dansator, coregraf si  antrenor.

              S-a format incepand cu anul 2000 , ca dansator de performanta la Ministerul  Aparari Nationale- Fanfara Militara precum si alte Cluburi Sportive, unde a urmat cursuri de majorete, dans modern,  gimnastica, balet, etc a participat in numeroase cantonamente , stagii de pregatire  si a castigat premii la  competitii nationale si internationale.

             Dragostea pentru miscare a determinat-o sa urmeze mai multe studii de specialitate , sa devina instructor de fitness- aerobic , instructor de majorete, etc  fiind acreditata dupa finalizarea studiilor masterale in Managementul Activitatilor Sportive, precum  si de catre Federatia Romana Sportul Pentru Toti.

In prezent, transmite  pasiunea si tainele dansului atat micilor viitori dansatori cat si adultilor. De la inceputul carierei de antrenor , din anul 2008  si pana in prezent a pregatit cu profesionalism un numar considerabil de copii care au participat cu dansuri complexe si variate la numeroase festivaluri si competitii nationale si internationale printre care amintim cateva exemple ( “Festivalul  Triumf “, “The Joy of Dance”, “ Stelele Aurii ”, “Dance &Music Fest”, Dance Prague Festival, etc ) .

Insusindu-si din tainele dansului , copiii au impresionat audienta si juriul  clasandu-se mereu pe podium.

               Abilitatile sale confera valoare unei varietati de cursuri: pe diferite niveluri de varsta, in formule adaptate (formatie , pereche) si cu specific divers (modern, gimnastica, balet, contemporan, sportiv, traditional, de caracter etc).

https://www.facebook.com/natalia.iavin/