SCUTARU ANDREEA

MOTTO:

Dancing is an art. The floor is my canvas. And I am the brush. And whatever I create comes from the heart.

 

          Andreea -Daniela Scutaru mereu cand era intrebata “Ce va dori sa devina cand va creste mare?”, raspundea cu “dansatoare sau cantareata”. Trecand anii, ea s-a focalizat pe arta dansului si bazele artistice s-au format cu dansul sportiv, invatand apoi si multe alte stiluri ale dansului modern, tematic si adaptat.

            Facultatea si masterul sunt finalizate pe domeniul psihologiei si psihopedagogiei speciale, domenii extrem de benefice si importante in sport. Din anul 2009 a activat ca dansator al Academiei de Dans din Brasov, urmand apoi cursurile de performanta ale Clubului de Dans Sportiv Pro Dance Studio. A participat la cantonamente si stagii de pregatire latino cu nume importante ale dansului sportiv international ( Alex Zampierollo si Lucylohan Jones).

            Din anul 2014, ea face parte si din trupa de dans adaptat “Just Dance II”, trupa formata atat din persoane valide cat si din persoane cu dizabilitati locomotorii sau fizice. Cu aceasta trupa, a reprezentat Romania la festivalul Mode H Europe timp de 3 ani consecutiv. In prezent se pregateste alaturi de ei pentru Mode H Romania ( iunie 2018) si pentru proiectul Erasmus +, proiect realizat prin schimburi de experienta internationale (pe dans).

            Din 2017, ea este si instructor certificat de Zumba si Dans Modern, obtinand numeroase premii cu copii si tineri pregatiti de aceasta la concursuri locale si nationale, precum : Festivalul de Dans TRIUMF, Concursul DO-RE-MI, etc

https://www.facebook.com/andre.creatza