VASHKAM LIVIU

Motto: „Nu contează ce ai fost ieri, nu știi ce vei fi mâine, contează ceea ce ești astăzi.”

         Liviu Vashkam ​ Fondator și instructor de dans la Studioul „FLY DANCE” și „Abo Style Dance” Studio.

„Prima mea întâlnire cu dansul a fost dintr-o joacă, la vârsta de 9 ani. La 10 ani am intrat pentru prima dată în Studioul „Flyning Steps” și atunci am știut că acesta va fi drumul meu. Mai târziu am început să particip la numeroase concursuri în țară și în străinătate, iar premiile obținute mi-au confirmat că sunt pe drumul cel bun.         Așa am decis să îmi fac o carieră din dans, mai ales că dansul devenise pentru mine un mod de viață și o preocupare permanentă. Participând la concursuri și workshopuri din întreaga lume, am avut ocazia să cunosc și să colaborez cu coregrafi și dansatori profesioniști, cu carieră internațională.

   În țară am avut colaborări cu trupa SudEst Style, Street Dance România, am participat la Show-rile „România dansează” și „Românii au talent”, am fost animator-instructor de dans la „Pariu cu viața”, proiect organizat de PRO TV și membru al juriului la concursul „Star Dance Millenium”.

Alte colaborări: Dansator la ROMA DANCE ALL STAR, Dansator la Academia Flyning Steps („Flyning Illusion”) Dansator la STREET ELEMENTS HIP-HOP DANCE STUDIO Munchen, Dansator la ES Baluard Museu d’Art Modern i Contemporan di PALMA ,Creativ consultant la Berliner Street Dance Meisterschaft,  Dansator la Dan Bălan , Animator și coregraf la SOL Turism.

  Din anul 2009 și până în prezent am coordonat grupe de copii la studiourile și unitățile de învățământ (grădinițe, școli gimnaziale și licee) cu care am colaborat, obținând numeroase premii la concursuri precum „Stelele Aurii”, BDF, „Star Dance” (ESDU), Cupa „Royal” si multe altele. Lucrând cu copiii am avut ocazia să îmi descopăr abilitățile de leadership și am avut cele mai mari satisfacții, văzând cum copiii pregătiți de mine obțin rezultate frumoase și duc mai departe arta dansului. În perioada 2018-2019 am participat la numeroase competiții internaționale unde am obținut premii precum: – Urban Style DISTINCTION la Dance of West London – European Dance Championship J.W.D. 2018 – Locul I/ Nivel 3 secțiunea Urban la Ballroom Dancing organizat de Dance Teachers Association Bologna Italia 2018 (licență) – Promovarea fazei audițiilor la Britain’s Got Talent 2019.

Tot în această perioadă am avut activități precum: – Dansator și cursant Urban Dance Health – Dansator și consultant creativitate la Berliner Street Dance Meisterchaft – Membru al juriului la HHI România 2019.

  ​În calitate de coregraf am participat la Hip-Hop International România 2018 și la numeroase alte concursuri unde am obținut premii importante și poziții foarte bune în clasament.„

https://www.facebook.com/vashkam.liviu